fbpx

Neix l’amiga imaginària

El 2019, Club Editor estrenava la seva col·lecció de literatura per a criatures, “l’amiga imaginària”. El seu propòsit? Fer 3 llibres l’any per a criatures curioses amb ganes de fer preguntes.

L’amiga imaginària és la literatura. Reuneix aquells  llibres que són companys iniciàtics per als lectors  que hi fan les primeres passes . Una primera passa és un repte i és per això que els nostres llibres busquen les pessigolles: per tenir grans converses des de petits, per omplir de perquès la boca de les criatures i la vida dels pares. I com que no hi ha bons llibres infantils sinó bons llibres a seques, els que publiquem en aquesta col·lecció són per als nens i també per als adults que els acompanyen en la lectura.

Hem anat a Bolonya!

Sembla que “anar a Bolonya” sigui un ritual d’iniciació per a totes les editorials acabades de néixer i de què mai ningú ha sentit a parlar. Bé, hem anat a Bolonya!

Seguir llegint →

Neix l’amiga imaginària

El 2019, Club Editor estrenava la seva col·lecció de literatura per a criatures, “l’amiga imaginària”. El seu propòsit? Fer 3 llibres l’any per a criatures

Seguir llegint →
caCatalà