fbpx

Neix l’amiga imaginària

El 2019, Club Editor estrenava la seva col·lecció de literatura per a criatures, “l’amiga imaginària”. El seu propòsit? Fer 3 llibres l’any per a criatures curioses amb ganes de fer preguntes.

L’amiga imaginària és la literatura. Reuneix aquells  llibres que són companys iniciàtics per als lectors  que hi fan les primeres passes . Una primera passa és un repte i és per això que els nostres llibres busquen les pessigolles: per tenir grans converses des de petits, per omplir de perquès la boca de les criatures i la vida dels pares. I com que no hi ha bons llibres infantils sinó bons llibres a seques, els que publiquem en aquesta col·lecció són per als nens i també per als adults que els acompanyen en la lectura.

Els lèmurs d’Antinori

Documentar la nostra vida en aquest planeta s’ha fet de mil maneres en milers de formats. Ben pensat, potser es tracta d’una de les principals preocupacions de l’ésser humà, i per tant tenim paraules a cabassos per definir les diverses formes que pren: documental, docuficció, autoficció, biopic, novel·la històrica, assaig. Categories que es poden llegir com els cursors d’un espectre que va de l’invent a la realitat…

Seguir llegint →

Hem anat a Bolonya!

Sembla que “anar a Bolonya” sigui un ritual d’iniciació per a totes les editorials acabades de néixer i de què mai ningú ha sentit a parlar. Bé, hem anat a Bolonya!

Seguir llegint →

Neix l’amiga imaginària

El 2019, Club Editor estrenava la seva col·lecció de literatura per a criatures, “l’amiga imaginària”. El seu propòsit? Fer 3 llibres l’any per a criatures

Seguir llegint →
caCatalà